Winkels

Intertoys

Intertoys is een winkelketen in Nederland die vooral speelgoed, multimedia en toebehoren verkoopt. De keten was eigendom van het Britse Alteri Investors. De onderneming werd op 21 februari 2019 failliet verklaard, maar enkele weken later overgenomen door het Portugese bedrijf Green Swan. Het bedrijf werd begin september 2019 weer overgenomen door "mirage toys groep" het vroegere "blokker holding".

Bart Smit

Bart Smit was de naam van een oorspronkelijk Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd was in speelgoed, multimedia, elektronica en toebehoren. De keten was lang eigendom van Blokker Holding.

Top 1 Toys

Al meer dan 10 jaar staat Top 1 Toys garant voor service, advies en kwaliteit. Je kunt bij alle Top 1 Toys winkels terecht voor de grootste collectie speelgoed. Naast een grote collectie merken verkoopt Top 1 Toys een groot assortiment aan exclusieve speelgoed artikelen.

Bij artikelen die niet standaard aanwezig zijn wordt altijd geprobeerd dit voor je te bestellen. Daarnaast vind je het volledige assortiment ook online op top1toys.nl.